Sponsors2019-05-04T18:24:43+00:00

SPONSORS

AMA MANAGEMENT

AMA MANAGEMENT (BELGIE) en Mister Adventure Benelux verkiezing.

Met fierheid kunnen en mogen wij de samenwerking aankondigen tussen AMA MANAGEMENT (BELGIE) en Mister Adventure Benelux verkiezing.

Maximiliaan Vandomme is de founder van AMA management, het Leuvense management bureau dat artiesten, modellen en atleten management. AMA levert modellen aan uit binnen-en buitenland in zowel high fashion als de commerciële sector, een modellenbureau met een frisse en modieuze blik. AMA management is te bezoeken op www.ama-management.com – AMA MANAGEMENT is voor onze verkiezing het Belgisch meewerkende modellenbureau.

WITHYOU.TV

WithYou.TV en Mister Adventure Benelux verkiezing.

WithYou.TV staat voor spontane, interactieve entertainment in beeld en is te bekijken op www.withyou.tv of  via het YouTube kanaal withyoutv ( aan elkaar) dwz Smart TV , iPad, iPhone, laptop, computer,….in de hele wereld ! Kortom waar internet is, is WithYou.tv

Dit alles wordt live opgenomen en uitgezonden op zondag NAMIDDAG van 13u tot ong 15u.

Fans en publiek zijn zeker welkom en zorgen voor de gemoedelijke sfeer en komen ook in beeld.

We zullen het dus hebben over je vroeger en nu , nieuwe cd, activiteit wat je organiseert… alles kan en mag! Het is ook steeds leuk als de artiest een paar liedjes zingt (normaal 2 liedjes naar uw eigen keuze, waar jij het liefst mee in beeld komt). Gelieve uw muziek mee te brengen op sd card of usb stick aub. ( ook al heb je deze reeds op voorhand doorgemaild). In-ears zijn niet nodig omdat de muziek in de studio redelijk luid speelt.

Zo kwamen reeds volgende artiesten op bezoek nl. Danny Fabry, Anja Yelles, Wim Leys, Andy Peelman ( Koen cd buurtpolitie), Marjan Berger, Eveline Cannoot, Filip Dhaese, Tamara en Tom , Freddy Davis, Sammy Baker, Eric Flanders, Sammy Moore , Marina Wally, Phil Kevin, Dirk Bauters en Vanessa Chinitor, Laura Lynn , Matthias Lens, Dina Rodrigues , Fadim, Gino Verano, de Pitaboys,Sammy Bergmans ….

Je kunt ook steeds de filmpjes herbekijken op de site www.withyou.tv

Vanaf heden worden onze opgenomen beelden afgewisseld met videoclips en hebben we ook een CLIPS TOP gestemd door de kijkers en fans . Bezorg ons dus zeker ook de URL van je clips.

De opnames gaan door in de studio van WithYouTV, Hoogstraat 27 te Erondegem ( Erpe-Mere) te België.

Gratis inkom, wie niet meekomt kan steeds live meekijken en vanaf nu ook live te zien op onze facebookpagina withyoutv, waar fans of kijkers wat kunnen schrijven , toffe groeten, berichtjes worden live voorgelezen! Heel tof als jullie ook jullie fans oproepen om te kijken en wat achter te laten.

Wie graag meekomt is zeker welkom!

DUC DESIGN

DucDesign en Mister Adventure Benelux verkiezing.

Duc Nguyen is geboren in Vietnam, en woont sinds 2004 in Rotterdam. Duc ontwikkelde tijdens zijn verblijf in Nederland een passie voor vormgeving; met name in het gebied van kleding. Met als doel zijn ambitie in mode te realiseren, volgde Duc de opleiding modeontwerpen in Nederland. Ondertussen zijn de ontwerpen van Duc erg gewild, en is zijn droom als modeontwerper zijn eigen business te starten werkelijkheid geworden.

Naast prachtige avondjurken, maakt Duc ook veel kleding voor de zakelijke wereld. Zijn aandacht voor ambacht en techniek helpen hem zakelijke en ingetogen stukken te ontwerpen, waarbij contrasterend kleurgebruik en strenge lijnen zijn ontwerpen kenmerken. Daarnaast vertonen de ontwerpen van Duc veel invloeden van zijn ingetogen Oosterse achtergrond, gecombineerd met invloeden van de Westerse romantiek.

SUNNY JAGESAR

SUNNY JAGESAR | THE MODEL FACTORY

THE MODEL FACTORY / succesvol model worden & blijven!

Wil jij een goede start maken als beginnend model of je portfolio naar een hoger niveau brengen? Mét professionele fotoshoot, advies van deskundigen, en op een echte catwalk? Dan ben je hier aan het goede adres! Sunny Jagesar’s Model Factory is een leuke en vooral leerzame middag vol tips en trucs om grote stappen te kunnen zetten als model. Tijdens deze middag bespreken we alle belangrijke punten die je moet weten om een succesvol model te worden en/of te blijven. Hierbij gaan we in op jouw persoonlijke doelen en wensen, om zo het meeste uit je carrière als model te halen. Daarbij word je zowel op de proef gesteld als gecoacht tijdens een echte fotoshoot en op de catwalk! De Model Factory is geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke modellen vanaf 14 jaar.

http://www.sunnyjagesar.nl/

STUDIO WORKS

Studio Works

Écht professioneel fotoplezier begint bij Studioworks, met hun eigentijdse fotostudio in’t Groen Kwartier, Antwerpen.
 
Als beginnend model dien je bést begeleid te worden door een ervaren fotograaf. 
 
Kevin haalt je sterkste kenmerken naar boven, en geeft deze perfect weer op een authentieke foto. Gekenmerkt door fijne, leuke momenten die een ongedwongen sfeer voor de camera opwekken. 
 
Daarmee bereik je als resultaat: “Jouw béste fotos die eruit springen”. 
 
 “ Bij Studioworks zit je goed, met een fotograaf die weet wat hij doet! ”

Bekijk hun website op https://www.studioworks.be

LOYZ HAIRDESIGN

Loyz Hairdesign

Welkom bij ons, even kennismaken.
Het Loyz Hairdesign kappersteam is een team dat streeft naar perfectie. Door zijn kapperstalent uit velen geselecteerd, wordt in verscheidene aspecten realiseert in het kapsel zoals jij het definieert, dus ook zoveel mogelijk aangepast aan je persoonlijkheid en je sociaal environment. “Stijl waarin je je eigen levensstijl herkent” is dan ook het Loyz Hairdesign leidmotief.
Het Loyz Hairdesign Team wendt zijn creativiteit en know-how slechts aan om jouw kapselverlangens te bevredigen. Daarom wordt door ons eerst zeer aandachtig geluisterd en goed gedefinieerd. Daarom ook bij ons geen overijverige scharen, agressieve haarproducten of praatzieke kappers: slechts jouw wensen zijn voor ons van belang.
Ook maken wij het gezellig en verwennen u met een heerlijke tas koffie of thee en kunt u even ontspannen en dit terwijl wij u een top service bezorgen want bij ons is de klant nog altijd KONING(IN)! Wij zien wij u weer graag terug komen.

Bekijk hun nu op Loyz Hairdesign

KLISJEE CREATIEF

Klisjee Creatief

Bekijk hun website op http://www.klisjee.be

SANO WAHYUDI PHOTOGRAPHY

Sano Wahyudi Photography

Sano Wahyudi Photography is gevestigd in Nederland en Indonesië en biedt een breed scala aan fotografiediensten in Europa, Azië of wereldwijd. Voordat Sano zich op fotografie concentreerde, heeft Sano een lange carrière als internationale make-up artist en stylist en is hij eigenaar van Sano Bridal Jakarta. De focus van Sano Wahyudi Photography ligt op het ontdekken van schoonheid en het vertellen van je verhaal over je gelukkigste dag op een modieuze manier. De foto’s weerspiegelen je ziel en persoonlijkheid, die alle kostbare momenten van je trouwdag zullen behouden!
Sano Wahyudi Photography biedt een breed scala aan fotoshoots. Een pre-huwelijk, een na-huwelijk een liefdeshoot of een familie shoot en editorials. We kunnen uw opnamen aanpassen aan uw specifieke wensen. En door Sano Wahyudi Photography te kiezen, kunnen we u de beste zorgen bieden van een bekende internationale make-up artist, haarstylist in Nederland.
Ik kijk ernaar uit om uw dag op elk moment onvergetelijk te maken.
Sano Wahyudi

Bekijk hun website op http://www.sanowahyudiphotography.com

CLASSICS

                                     DRINK DANCE ENJOY

CLASSICS DRINK DANCE ENJOY

Breng een bezoekje aan de Classics! Een super danscafé met een uniek interieur en concept. Geniet van de muziek en uw drankje in een van onze Chevy- Cadillac of VW Beatle zetels! Neem een selfie met Marylin Monroe, Elvis Presley of de Beatles. Wij hebben ook een grote selectie aan bieren en gins. Wij zijn open op vrijdag en zaterdag van 18u tot in de vroege uurtjes en op zondag van 16u to middernacht. Volg ons op facebook voor onze evenementen.

Tot in de Classics!

Bekijk hun website op  http://www.facebook.com/classicsaalst/

KOKORICO

KOKORICO

East-flanders’s biggest nightclub. Amazing shows & spectacle!
Every Saturday, with dj’s: Vince Nova, dj Hich & G-Spot.
Seduction – RNB chique concept in our main hall – every first friday of the month. Please check our events.

www.kokorico.be

DC MODELS

DC MODELS

DC Models (Nederland) en Mister Adventure Benelux verkiezing.

Al ruim 28 jaar is DC Models zeer actief op het gebied van de complete organisatie, coördinatie en presentatie van modeshows. Voor diverse fashion merken, importeurs, nationale en internationale couturiers verzorgen zij hun fashionshows. Maar uiteraard ook op fotografie- en commercial gebied hebben zij grote namen in hun klantenbestand.

Daarnaast hebben zij een Ibiza vestiging waar zij het onderscheid maken door vooral te werken met modellen uit Nederland, België en Duitsland. Grote namen als Ushuaïa, AtzarÓ, Nicky Beach en Mercedes Benz Ibiza fashion weekend mogen ze tot hun klanten daar rekenen. Tevens bieden zij op dit eiland hun klanten de mogelijkheid tot een full package service ter plaatse vwb fotografie.

Zo kunnen zij naast modellen, fotografen, modellen, locaties en vergunningen ter plaatse voor u regelen. Dit omdat ze ter plaatse een ervaren team hebben werken.

https://www.dcmodels.eu/nl/
https://www.facebook.com/dcmodelsbydyoncaractere/

IAMTORO

IAMTORO

IAMTORO en Mister Adventure Benelux verkiezing.

Zij presenteren hun ondergoedlijn & kledij op onze grandioze finale-avond!

IAMTORO isn’t a whisper. It’s a roar. For men like you around the world. The resilient ones. The ones who know: sometimes you win, sometimes you learn. You can be knocked down seven times, but you will stand up for an eighth. You are a fighter, a warrior. You don’t follow your dreams, you hunt them. And no matter the obstacle, you will rise and repeat.

https://iamtoro.shop/

https://iamtoro.shop/tribe/story-mo/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=k5ACm4b3W-Q

https://www.facebook.com/iamtoro.shop/

ETM

ETM

ETM en Mister Adventure Benelux verkiezing

European Top Models is the fastest growing modelagency of this century! Worldwide in more then 25 nations all run by professional and experienced people !

Group European Top Models is the exclusive organisor of European Top Models, ETM Awards, European TopModels Guide, all trademarks by European Top Models BVBA (Limburg, Belgium).

Group European Top Models is located in more then 25 nations worldwide with capital in Limburg (Belgium).

https://www.europeantopmodels.eu/EN

https://www.facebook.com/GroupEuropeanTopModels/

LA GOLDEN EYE

LA GOLDEN EYE

La Golden Eye is gemaakt door Nadege Dolet. Iedereen, ongeacht ras of leeftijd, die in de mode is en weet hoe ze de nieuwste trends moet bijhouden, vindt hun weg in onze webshop.

We bieden onze klanten een klantvriendelijke service om aan hun behoeften te voldoen en een plezierige klantervaring te garanderen. De tevredenheid van onze klanten is daarom ons belangrijkste doel.

Onze oprichter Nadege Dolet is een stylist en een fashionista. Ze is erg actief in de wereld van mode en design en reist door heel Europa om je de nieuwste trends voor te schotelen voordat ze iemand anders op de hoogte houden van de nieuwste en nieuwste ontwerpen, kleuren en stoffen.

Door vrouwen,meisjes, heren en jongens hun individualiteit te laten tonen via onze producten, wordt onze wildste droom werkelijkheid. We willen dat elke geslacht zijn persoonlijkheid toont en zich nog meer vrouwelijker en mannelijker voelt dan ooit tevoren met onze kwalitatieve en stijlvolle stoffen.

U kunt ons bereiken via e-mail: info@lagoldeneye.com en Facebook of Instagram.

DIEDJIES

Diedjies

Your Sunday Ritual! ? Elke zondag open vanaf 21:00 met resident DJ’s Fré & Lester Williams! More info & tickets:
https://www.diedjies.be/

MAKE UP BY GULER

MAKE UP BY GULER

De jongedame uit Temse verzorgt op de finale-avond de make-up van onze finalisten en presentatoren. Make-up Guler is gespecialeerd in Beauty – Cosmetica & persoonlijke verzorging.

U kan haar volgen via haar instagram: makeupby_guler.

AGAPE WEBDESIGN

Agape Webdesign

Graag melden wij u de samenwerking met Agape Webdesign.

Ze voorzien ons van deze website en zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites op maat.

Bekijk nu hun website op www.agapewebdesign.nl

SPONSOR WORDEN?

Download onze sponsorenmap en zie hoe kan de verkiezing ‘Mister & Miss BeNeLux Adventure’ een commercieel rendement kan betekenen voor uw zakelijke activiteiten.

DOWNLOAD

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer vragen of informatie en we helpen je graag verder.

CONTACT