Jury Missen & Misters2019-02-20T14:12:38+00:00

JURY MISSEN & MISTERS

ANDREAS BOGAERTS.

Ik ben Andreas Bogaerts 24 jaar. In 2017 heb ik Mister Belgian Style mee gedaan en ben ik geëindigd als Mister Sympathie en 1st Runner Up . Ik besteed mijn tijd als personal assistant in de zorgsector. Ik ben werkzaam als plaatser van ramen en deuren – dans bachata en kizomba. Ik hou van het leven en ben een echte evensgenieter!

MATTHIAS DE MARELLE.

Matthias De Marelle werd vorig jaar (2018) gekroond tot Winnaar van Top Model belgium in Parijs. Uit meer dan duizend kandidaten werd hij geselecteerd om de halve finale mee te doen waar hij de ultieme kans kreeg om aan de grote finale in Parijs deel te nemen. Zijn persoonlijkheid, uitstraling en zijn sportiviteit zorgde ervoor dat hij met grote klasse en stijl schitterende op het poduim. Mede door zijn spontaniteit zorgde er dit ervoor dat hij uiteindelijk als grote winnaar werd uitgeroepen wat hem internationale opdrachten opleverde. Sindsdien is Matthias ingeschreven bij SC Models te Lyon (Frankrijk). Tevens kon hij samenwerken met heel wat topfotografen zoals Jean De Champs (Studio Tom Saint Clair – Stefanie renoma – Philipe doignon – Gaetan caputo en Fabrice hauwel.

Daphne Op ’t Eynde is een ambitieuze en sociale dame van 27 jaar. Deze Limburgse is erg gedreven in zowat alles wat ze doet. Tijdens de week kan je haar vinden in Balen. Ze is namelijk begeleidster van een buitenschoolse kinderopvang maar ook een zorgjuf. In haar vrije tijd kan je haar op vele plaatsen vinden. Het ene moment staat ze voor de camera in een fotostudio, het andere moment vind je haar terug met haar neus in de studieboeken en als je haar dan nog niet gevonden hebt dan vind je ze wel achter de laptop druk aan het werken. Ze heeft ondertussen al wat ervaring als model. Maar ook op de catwalk dankzij haar deelname aan Miss De Luxe 2019. Dit jaar krijgt ze ook de unieke kans om BeNeLux te vertegenwoordigen in Tunesië op de Miss Elegance International Contest, waarvan de finale eind April plaats vind in het prachtige Tunis. Als Miss Elegance BeNeLux 2019 wilt ze duidelijk laten zien dat je ook zonder perfect maten kan meedoen aan een missverkiezing. Haar droom? Zoveel mogelijk bereiken zolang het nog kan. The sky is namelijk voor haar the limit.

CELINE VANHOENSHOVEN.

Céline Vanhoenshoven is een spontane goedlachse dame van 21 jaar.
In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met fotografie. Zowel voor, als achter de camera alsook
met haar neus in de fotoboeken. Met haar mooie Kater Rafiki heeft ze alvast het perfecte model.
Maar natuurlijk staat ze ook graag voor de lens.
Ze heeft ondertussen ook al wat ervaring op de catwalk. Waar Miss De Luxe de ideale gelegenheid
voor was om dit terug vaker te doen.
Als Miss De Luxe 2019 wilt ze laten zien dat elke vrouw mooi is op haar eigen manier. Haar droom?
Nog vaak voor de lens kunnen staan.

ROBIN DE RANTER.

Robin De Ranter, intussen 27 jaar en wonende te Antwerpen heeft sinds zijn 18de een passie voor fotoshoots en modellenwerk. Verschillende jaren werkte robin onder tfp shoots om op deze manier zijn portfolio te kunnen gaan opbouwen, vooraleer hij enkele grote dingen kon doen. Via Innocence Agancy in Nederland kon Robin een campagne doen voor Saphh ( ondergoed & lingerie ) en een campagne voor Texaco benzine station. Sindsdien deed hij af en toe wat modellenwerk. In 2016 kreeg Robin de mogelijkheid via zijn Motheragency QS Models in S’Hertogenbosch de kans om de internationale piste te gaan verkennen. Hij kwam in contact me Major Models Milan die persoonlijk naar NL kwamen om hem te scouten. Na wat gepraat te hebben, maten opgenomen te hebben en een klein filmpje op te nemen kreeg Robin paar dagen later het verlossend telefoontje dat hij een contract kreeg op proef voor 2 maanden. Na 2 weken vertrok Robin richting Milaan en liet hier alles achter. Uiteindelijk heeft hij 2 jaar in Milaan gewoond en voor merken als Guess, Armani , Richmond , Husky, Philipp Plein en Billionaire gewerkt. Dit was voor hem een waanzinnige ervaring die hem veel heeft bijgeleerd en waar hij heel veel vriendschappen aan over gehouden heeft.

Ik ben Michael Van Avermaet full time model en athleet. Ik hou enorm veel van fitness en kledij. Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it. Ik heb meegedaan aan de volgende wedstrijden:
-Mister Belgian Style 2017
– Mister Grand International 2017
Gewonnen titles :
Mister Int. Europe 2018 – Mister Best Body 2018 – Mister Brazil 2018 – Mister United Continents 2018
Gewonnen titels:
King of Europe – Mister Best Runway.

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer vragen of informatie en we helpen je graag verder.

CONTACT