Inschrijven2019-11-05T19:10:56+00:00

INSCHRIJVEN

Klaar voor een nieuwe ervaring in je modellencarrière? Dit is de kans om te groeien en jezelf te laten zien als Mister Tourism Benelux!

Persoonsgegevens

Carrière

Foto's

Kopie ID kaartIk ga akkoord met het wedstrijdreglement en samenwerkingsovereenkomst.

VEELGESTELDE VRAGEN

Iedere persoon van het mannelijk geslacht die in het jaar 2019 meerderjarig is (18) en gedomicilieerd is in België, Nederland of Luxemburg, gehuwd of ongehuwd is, tussen 18 en 40 jaar is, knap en sportief voorkomen heeft en gevoel voor ritme heeft kan deelnemen aan de Mister Tourism Benelux Adventure verkiezing.

De kandidaat moet op datum van 01 januari 2019 de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben. Zo niet wordt hem de volledige toegang tot deelname geweigerd.

Voor deel te nemen aan Mister Tourism Benelux Verkiezing betaalt op GEEN inschrijvingsgeld of kosten die zullen leiden tot deelname aan de casting.
 
U hoeft zich enkel en alleen online in te schrijven. In een latere periode zal u een brief ontvangen waar u uitgenodigd wordt naar de casting.
 
De casting voor de Belgische kandidaten zal plaats vinden op zaterdag 08 februari 2020 te Nazareth (Gent).
De casting voor onze Nederlandse kandidaten zal plaats vinden op een locatie in Nederland. Deze wordt later meegedeeld.

Ja, u bent zelf verantwoordelijk voor uw kledij op de castingdag. Voor de casting komt u zoals u zelf wenst. Er wordt daar een zeer korte defilé gehouden in zwemshort of boxershort.

Als u zich ingeschreven heeft tot deelname aan de casting, rekenen wij er natuurlijk op dat u zal deelnemen aan de casting.
 
Het is echter niet de bedoeling om u zomaar in te schrijven en dan daarna niet te komen opdagen naar castings. Wij rekenen dan ook op gemotiveerde kandidaten die zich 100% willen inzetten van bij de casting tot en met de finale-avond.
 
Indien u toch niet meer wenst deel te nemen zo het leuk zijn om ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat ook wij weten wie er effectief aanwezig zal zijn.
Indien u wegens bepaalde omstandigheden niet aanwezig zijn op de casting en je wenst zeer graag deel te nemen aan de casting of verkiezing?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, wij zullen samen met u bekijken welke oplossing wij hierin kunnen bieden.

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer vragen of informatie en we helpen je graag verder.

CONTACT