Inschrijven2019-06-15T22:45:03+00:00

INSCHRIJVEN

Klaar voor een nieuwe ervaring in je modellencarrière? Dit is de kans om te groeien en jezelf te laten zien als Mister BeNeLux Adventure!

Persoonsgegevens

Carrière

Foto's

Kopie ID kaartIk ga akkoord met het wedstrijdreglement en samenwerkingsovereenkomst.

VEELGESTELDE VRAGEN

Iedere persoon van het mannelijk of vrouwelijk geslacht die in het jaar 2018 meerderjarig is (18) en gedomicilieerd is in België, Nederland of Luxemburg, gehuwd of ongehuwd is, tussen 18 en 35 jaar is, min. 170 cm groot zijn (heren), min 165 cm groot zijn (dames), knap en sportief voorkomen heeft en gevoel voor ritme heeft kan deelnemen aan de Mister & Miss ter BeNeLux Adventure verkiezing.

De kandida(a)t(e) moet op datum van 01 januari 2018 de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben. Zo niet wordt hem/haar de volledige toegang tot deelname geweigerd.

Men betaald een waarborg ter waarde van € 75,00. Deze waarborg wordt u terugbetaald contant op de dag van de casting indien u niet geselecteerd bent. Bij selectie blijft de waarborg behouden als aankoop op uw finalistenlint.

De inschrijving is pas geldig bij het leveren kopie identiteitskaart en de storting € 75,00 waarborg.

Rekeningnummer : BE96 3770 8365 9305
Bedrag: € 75,00
Ter name van: mmba-contest

Ja, u bent zelf verantwoordelijk voor uw kledij op de castingdag. Voor de casting komt u zoals u zelf wenst. Er wordt daar een zeer korte defilé gehouden in de kledij dat u aanheeft en een defilé in zwemshort of boxershort voor de heren en voor de dames in bikini of lingerie.

Zolang u uw waarborg van € 75,00 niet heeft betaalt is uw inschrijving nog niet geldig. Indien u uw waarborg wel heeft betaalt bent u verplicht aanwezig te zijn op één van de twee castingdagen. U kan uw inschrijving dan NIET meer annuleren.

Indien u uw waarborg betaalt heeft en u komt niet opdagen op één van de castingdagen dan blijft de € 75,00 eigendom van de organisatie.

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer vragen of informatie en we helpen je graag verder.

CONTACT